• 20.10.2017 16:04

Волинського політика записали в кулінари та навчили смажити смачну картоплю

Директор Волинського обласного центру зайнятості та очільник осередку «Солідарності» на Волині Роман Романюк став членом Асоціації кулінарів України.

 

Фото Роман опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

«Вітаю зі святом кулінарів! Радий, що віднедавна і сам маю причетність до цього свята, адже став одним із команди Асоціації кулінарів України!», - підписав світлини лучанин.

 

У коментарі журналістам інтернет-виданню «VIP» Роман Романюк розповів, що такий собі символічний подарунок у вигляді значка отримав під час обласного фестивалю «Заяви про себе і свою професію» в рамках свята «Бурштинова осінь».

 

«На заході був президент Асоціації кулінарів України, з яким я мав нагоду не лише познайомитися, але й поспілкуватися. Потім же він урочисто вручив мені цей значок», - прокоментував Романюк.

 

Роман додав, що під час заходу кулінар поділився таємницею приготування звичної для українців страви - смаженої картоплі.

 

«Ми всі звикли, що для того, аби приготувати картоплю, її треба почистити, помити та смажити на сковороді протягом певного часу. Так ось, мені розповіли, що довершеності страві додасть один нюанс – перед тим, як викласти картоплю на пательню, варто окропити її кип’ятком», - розповів рецепт директор Волинського обласного центру зайнятості.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Завантаження...

Коментарі 0

Орфографічна помилка в тексті:
Щоб повідомити автору про помилку, натисніть кнопку "Відправити повідомлення про помилку". Ви також можете надіслати свій коментар.