• 10.11.2017 13:20

Трюфель та вино: у луцькому ресторані влаштують фестиваль для гурманів

У луцькому «Patio di fiori» влаштують Фестиваль чорного трюфеля.  

 

 

Для гурманів обіцяють приготувати салат з гусячою печінкою і трюфельним маслом, карпаччо з телячої вирізки з білими грибами і соусом трюфеля, качку, запечену з картоплею під грибним соусом і слайсами чорного трюфеля, а на десерт - шоколадний трюфель і вино.

 

Так, скуштувати страви, приготовані за авторським рецептом шеф-кухаря, можна буде на вихідних 11 та 12 листопада.

 

Гостям пропонуватимуть спеціальний дегустаційний сет. До нього будуть входити всі чотири страви та три види, підібраного до них вина. Коштуватиме такий набір 300 гривень. 

 

«Спеціально до дегустаційного сету ми підбирали вино, щоб краще розкрити смак кожної страви. Самі ж делікатеси зроблені за авторським рецептом шеф-кухаря, який допомагає розкрити всі кращі смакові якості трюфеля», - розповіли в готельно-ресторанному комплексі.

 

До слова, Фестиваль трюфеля відомий у всьому світі. Щорічно восени влаштовують різноманітні ярмарки, де можна скуштувати улюблений делікатес. 

 

Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Завантаження...

Коментарі 0

Орфографічна помилка в тексті:
Щоб повідомити автору про помилку, натисніть кнопку "Відправити повідомлення про помилку". Ви також можете надіслати свій коментар.