• 26.10.2017 11:31

Равлики та цитрусові вареники: відомі ресторатори розкажуть лучанам про гастрономічні тренди

У Луцьку відбудеться форум ресторанного бізнесу West Rest Forum 2017. Захід відбудеться 27 жовтня у розважальному центрі «Адреналін Сіті».

Головна тема форуму: «Ресторанний бізнес: від глобальних проблем до регіональних рішень». Модератором буде відомий волинський шеф-кухар і ресторатор Юрій Хазіпов, – пише ]]>«Волинь24»]]>.

«West Rest Forum – це майданчик для обміну ресторанним досвідом і знаннями, це живе спілкування із успішними рестораторами-практиками, це сучасні ресторанно-гастрономічні тренди, це знайомства та позитив, це енергія та розвиток», - запевняють організатори.

На форум приїдуть 12 спікерів та понад 200 гостей з різних куточків України. Учасникам обіцяють вісім годин насиченої програми від відомих рестораторів.

Зокрема, ресторатор та шеф-кухар Юрій Хазіпов на форумі навчить правильно готувати равликів та розкаже, чому ця страва - майбутнє волинської кухні. А шеф-кухар ресторації Profiterole (Івано-Франківськ) Анатолій Ларчев поділиться секретами приготування цитрусових вареників з маринованим коропом і кремом з мідій.

Ресторатор Роман Хорзов розкаже, як відкрити бізнес, починаючи від ідеї і до запуску об’єкта «під ключ». Організатор форуму - бізнес академія практичного менеджменту (РМВА). Зареєструватись можна на сайті ]]>форуму]]>

Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Завантаження...

Коментарі 0

Орфографічна помилка в тексті:
Щоб повідомити автору про помилку, натисніть кнопку "Відправити повідомлення про помилку". Ви також можете надіслати свій коментар.