• 12.01.2018 10:15

Лучан кличуть на презентацію соковитого стейка

У луцькому ресторані Patio di fiori відбудеться презентація стейку рибай з українського м'яса на грилі.

 

 

Соковитим м'ясом можна буде посмакувати на вихідних, 13 та 14 січня у "Patio di fiori".

 

"Проте, замість того щоб читати довгі тексти краще завітайте на вихідних до ресторану вишуканої кухні "Patio di fiori" та влаштуйте свято для себе та своїх близьких.

Працюємо та готуємо з любов'ю до Вас!" - йдеться у дописі на офіційній сторінці закладу у Фейсбуці.

 

Довідково:

 

Рибай-стейк – королівська страва, яка відрізняється ніжним, багатим, соковитим смаком, чудовим виглядом і класичною технологією приготування.

Биків породи Агнус спеціально відгодовують протягом 120 днів та 21 день сухої витримки. М'ясо має 50% мармуровості. 

Українське м'ясо є чудовим аналогом австралійського стейку.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Завантаження...

Коментарі 0

Орфографічна помилка в тексті:
Щоб повідомити автору про помилку, натисніть кнопку "Відправити повідомлення про помилку". Ви також можете надіслати свій коментар.